top of page

Коли мрія стає дійсністю.

Veni, vidi, vici – Прийшов, побачив, переміг.

Г.Ю. Цезар

Спорт – це іноді найкраще, що може статися з нами в житті. Кажуть, що шоколад підіймає настрій. Ні, неправда. Спорт – ось що по-справжньому робить щасливим. Чому? А це, певно, знають тільки спортсмени. Рух, енергія, швидкість! Життя, врешті-решт. Та найцікавіше те, що чемпіонами не народжуються. Ними стають, проходячи через лінь, випробування, власну невпевненість. Спорт – це не тільки хобі. Спорт – це стан душі. Спорт – це боротьба. І, звичайно, перемога.

Учень 8-Б Костянтинівького ліцею Ваня Борзих доводить це власним прикладом. Адже влітку у м. Саліно (Польша) він завоював бронзу на змаганнях з волейболу, привізши медаль. Саме з таких кроків починається шлях чемпіонів. Може, й не чемпіона в спорті, але у житті – це точно! Бо, крім здоров’я, спорт дарує впевненість у собі й правильну мету. І навіть, якщо в майбутньому людина не буде пов’язувати своє життя зі спортом як з професією, усе одно вона буде точно знати, чого гідна й чого хоче в житті.

Та це, певно, не все. Бо стежина спортсмена на цьому не закінчиться. Цей хлопець точно здивує своїми досягненнями. Ми пишаємося такими людьми!


Останні новини
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Обране
Архив
bottom of page