top of page

«Україна – рідний край».


Відповідно до плану роботи Міністерства освіти і науки України на 2015 рік, з метою активізації освітньої роботи дошкільних навчальних закладів з патріотичного виховання дітей, з 01 червня до 01 вересня поточного року було проведено в режимі он-лайн фестиваль-огляд матеріалів з досвіду роботи вихователів за темою «Україна – рідний край».

В цьому конкурсі брав участь дитячий садок №14 "Ягідка" діти старшої групи №4 «Веселка». На конкурс була представлена робота Голубєвої Ганни Олександрівни "Моя маленька Батьківщина". Для цього конкурсу вихователем був розроблений конспект – мультимедіа заняття і представлений у формі відео сюжету. Метою заняття було уточнити знання дітей про рідне місто та його пам'ятки. Ознайомити дітей з символами міста. Виховувати любов та інтерес до історії рідного міста, викликати у дітей почуття захоплення красою рідного краю, бажання дізнаватися про нього якомога більше нового і цікавого.

Участь у конкурсі надихнула нас більше приділяти увагу патріотичному вихованню дітей, розвитку духовності у дошкільників засобами культурно - регіональної спадщини


Останні новини
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Обране
Архив
bottom of page